Meniu

Termeni si conditii

SC PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 SRL

Nr. inregistrare Registrul Comertului: J23/1071/2013

CUI / VAT: RO33066729 

Str.Libertatii 9

077045 Chitila, Ilfov, Romania

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.gogofit.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania. Utilizatorii acestui site-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare : www.gogofit.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricind prin actualizarea prezentului site-ului, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Clientul declara, intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi on line a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate in continuare, in caz contrar are obligatia de a declina comanda. In cele ce urmeaza se vor avea in vedere : www.gogofit.ro – reprezinta site-ul apartinand S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. care se afla la adresa Str. Libertatii 9, Chitila, Ilfov. Prin intermediul site-ului utilizatorul poate accesa informatii cu privire la podusele oferite de S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L.  Utilizator – orice persoaba fizica sau juridica care se inregistreaza pe site si care accepta conditiile si termeni de utilizare a site-ului. Toate materialele integrate in site sunt proprietatea intelectuala a S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. si nu pot fi reproduse sau copiate, sub sanctiunea legii.


1. Declinarea responsabilitatii

Intregul continut al site-ului are la baza si exprima reprezentarea marcilor astfel cum se geasec ele pe piata europeana si internationala. Pentru aceste motive S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre Furnizorii acestuia. Pe cale de consecita, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot suferi mici diferente de imagine/caracteristici, datorita modificarii acestora fara o notificare prealabila a producatorilor.


2. Valoarea maxima a obligatiilor

S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare nu va fi niciodata mai mare decat valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv pentru respectiva comanda.


3. Modalitati de plata

3.1. Plata ramburs: 

Puteti plati produsele comandate pe www.gogofit.ro la livrarea acestora de personalul companiei de curierat cu care  S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. colaboreaza.


3.2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, gogofit.ro foloseste platforma EuroPayment Services srl, https://www.euplatesc.ro. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei EuroPayment Services srl. Important este de stiut faptul ca www.gogofit.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

3.3. Ordin de plata: 

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L., in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul indicat pe factura proforma emisa.


4. Garantiile produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale atunci cand sunt achizitionate la bax de 50 buc, asa cum provin de la producator.


5. Dreptul de retur in 30 de zile

Este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la gogofit.ro (S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L.). Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie ca produsul/produsele pe care vrei sa le returnezi sa ajunga la noi cel mai tarziu pana in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Produsele care ajung la noi dupa perioada de 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin orice serviciu de curierat agreat (exclus Posta Romana). Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Retururile cu plata la destinatie vor fi refuzate. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Gogofit.ro, in contul indicat de acesta.


Conditii generale pentru returul produselor vandute de Gogofit.ro

 • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit;
 • Returul se face cu etichetele initiale intacte si toate documentele si accesoriile cu care a fost livrat produsul;
 • Produsul trebuie sa fie insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat;
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei să le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate;
 • Nu se accepta produsele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, produsele carora le lipsesc accesorii.
 • Voucherul este transmisibil si se cumuleaza cu alte tipuri de vouchere si carduri cadou;
 • Perioada de valabilitate este de 24 de luni;
 • Seria voucherului este valabila pentru o singura comanda.
 • Banii vor fi returnati in contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, daca ai platit online;
 • Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maximum 14 zile calendaristice.

Bine de stiut

Daca alegi returnarea prin voucher pentru o noua comanda:

Daca alegi rambursarea sumei platite la cumparare:

Ai returnat o comanda pe care ai achitat-o integral cu voucher, fara plata unei diferente de bani?

Reactivam voucherul si il poti aplica. Daca termenul de utilizare a expirat, nu il vei mai putea folosi.


Ai achitat partial cu voucher?

Reactivam voucherul si restituim diferenta. Daca termenul de utilizare a expirat, nu il vei mai putea folosi.


Cerere de retur anulata

Daca cererea ta de retur a fost anulata, atunci e posibil sa fi avut loc una dintre situatiile:

 • Te-ai razgandit si nu ai mai predat coletul curierului;
 • Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reusit sa dea de tine.

Daca stii ca nu s-a intamplat asa, te rugam sa ne trimiți un mesaj aici sau suna-ne la 0756.092.997.


6. Informatiile vanzatorului si ale utilizatorilor

Site-ului www.gogofit.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. sau cu partenerii acestuia. S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L. intelege sa considere fraudare orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a accesa datele personale ale utilizatorilor. In aceste cazuri, S.C. PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 S.R.L., isi rezerva dreptul de a promova plangeri penale impotriva oricaror persoane fizice sau juridice care se fac vinovate de astfel de fapte. In cazul in care constatati incalcari ale dreptului de autor pe site ul nostru va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa de email [email protected]


7. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.gogofit.ro sunt disponibile doar in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe www.gogofit.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.


8. Reclamatii

Reclamatiile privind magazinul sau produsele livrate de catre www.gogofit.ro pot fi depuse in scris la adresa [email protected]. In cazul in care aspectele sesizate nu au fost rezolvate intr-un timp rezonabil de maxim 48 de ore in zilele lucratoare exclusiv sambata si duminica, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere la tel 0756092998. Reclamatia depusa trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date: informatiile utilizatorului asa cum a fost inscris pe www.gogofit.ro, numele si prenumele, un numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de email sau adresa de corespondenta precum si descrierea problemei care face obiectul reclamatiei.